Lucrări la rețeaua de termoficare a Constanței
Lucrări la rețeaua de termoficare a Constanței
Locuitorii din zona centrală a Constanței, dar și din Peninsulă, fără apă caldă astăzi din cauza lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport.

Având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data de 16.01.2023, ora 08:00, se va opri furnizarea energiei termice către următoarele puncte termice: PT 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 16,  40, 41,  63, 66, 69, 70.

Zonele afectate de această oprire sunt urmatoarele: Centru, Peninsula.

Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctele termice menționate nu vor beneficia de apă caldă de consum și încălzire.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa 8 ore.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.