Bițică Iulian Alexandru
Bițică Iulian Alexandru
Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Inspectoratul Județean de Poliție Constanța confirmă faptul că în primul bazin al fermei zootehnice care își deversa dejecțiile a fost găsit trupul neînsuflețit al copilului de 8 ani dispărut week-end-ul trecut. Trupul neînsuflețit a fost găsit de doi paznici.

Și primarul comunei Pecineaga, Niculae Stan, ne-a confirmat că este vorba despre cadavrul copilului dispărut săptămâna trecută din fata casei sale. Primarul ne-a declarat că până acum corpul copilului nu a ieșit la suprafață pentru ca ar fi fost prins în mâlul bazinului.

Corpul copilului a ieșit la suprafață bazinului 1 în această dimineață.

Băiatul mai avea o soră.

UPDATE 1:

Întrebați de ce sonarul folosit de către Garda de Coastă nu a putut identifica cadavrul copilului, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță, a declarat:

“Acel bazin a fost golit până la o adâncime medie de aproximativă de doi metri, atât s-a putut scoate cu motopompe le și a fost verificat de scafandrul privat și cu sonar, rezultatul fiind negativ. După retragerea pompierilor de la acele bazine s-a căutat copilul și pe alte piste, totuși se luase în calcul și regolirea acestui bazin în cursul acestei zile”, au declarat reprezentanții ISU Dobrogea.

UPDATE 2

“Minorul în vârstă de 8 ani dat dispărut în data de 2 noiembrie a.c. a fost găsit, în jurul orei 8.30, de către 2 paznici aparținând fermei care folosește bazinele, în primul bazin, trupul plutind sub suprafața apei, fiind vizibilă o parte a capului.

Menționăm faptul că cercetările și căutările în acest bazin nu au fost sistate până acum. În bazinul la care facem referire a fost introdusă apă din al doilea bazin, pentru a dilua stratul de mâl format pe fundul bazinului și în care era posibil sa fi rămas prins trupul neînsuflețit. În cursul zilei de astăzi urma să se acționeze cu o pompă submersibilă pentru secarea definitivă a bazinului.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga spitalului municipal Mangalia în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului”, transmit reprezentanții IPJ Constanța.