Dizolvare societate
Dizolvare societate
Pandemia de Coronavirus, dar și restricțiile impuse, criza materiilor prime, îngreunarea comerțului, războiul dintre Rusia și Occident, dar și explozia prețurilor la combustibili și energie, toate acestea au generat închiderea pe bandă rulantă a afacerilor din numeroase domenii. Iată că nici agenții economici din Constanța nu au scăpat, fiind nevoiți, în număr din ce în ce mai mare, să pună lacătul pe micile afaceri deținute.

La data de 22 octombrie 2022, au fost publicate, în Monitorul Oficial, mai multe hotărâri, decizii și notificări privind închiderea unor societăți din municipiul Constanța și municipiul Tulcea.

Șapte dintre societățile menționate în Monitorul Oficial vor fi dizolvate, urmând a fi lichidate și/sau radiate. Printre acestea se numără:

  • Blasko Store Systems SRL;
  • Aleva Management SRL;
  • Net Drive Solutions SRL;
  • Europa Sea Food SRL;
  • CLD Galaxy Construct SRL;
  • Black Sends SRL;
  • ST Porani SRL.
Blasko Store Systems SRL

Constantin Monica și Rădulsecu Ionuț-Ciprian, asociații firmei au hotărât dizolvarea și radierea societății. În urma acestei acțiuni, bunurile rămase revin asociaților.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Ținând cont de faptul că societatea mai sus menționată nu are datorii față de terți precum și față de bugetul de stat și în conformitate cu art. 235 (1) din Legea nr. 31/1990 modificată și republicată, am hotărât dizolvarea societății și radierea ei”, se arată în hotărârea nr. 1/2022 din Monitorul Oficial.

Blasko Store Systems SRL
Blasko Store Systems SRL
Aleva Management SRL

Iftime Georgiana, în calitate de asociat unic al firmei a hotărât dizolvarea și lichidarea Societății Aleva Management SRL, de la data de 11 februarie 2022. Dobrogea Insolvency IPURL a fost numit lichidator al firmei.

Net Drive Solutions SRL

Călin Dragoș, în calitate de asociat unic al firmei a decis dizolvarea societății și lichidarea acesteia, urmată de radiere.

„Declar pe proprie răspundere că societatea nu are datorii față de stat sau față de terți și că nu există bunuri în patrimoniul societății”, se arată în Decizia nr 1/2022 din Monitorul Oficial.

Net Drive Solutions SRL
Net Drive Solutions SRL
Europa Sea Food SRL

Ozdemir Necmeddin, în calitate de asociat unic al societății a hotărât dizolvarea și lichidarea simultană a acesteia, fără numirea unui lichidator. Patrimoniul societății revine integral asociatului unic, după plata datoriilor către creditori.

Europa Sea Food SRL
Europa Sea Food SRL
Cld Galaxy Construct SRL

Frunză Claudiu-Marian, deținător a 20 de părți sociale din firmă a decis dizolvarea și lichidarea societății. Acesta a declarat că societatea nu are active sau pasive, din punct de vedere al patrimoniului.

Cld Galaxy Construct SRL
Cld Galaxy Construct SRL
Black Sends SRL

Necsulescu Daniela, în calitate de asociat unic, a decis dizolvarea și radierea societății din Registrul Comerțului, din cauza nerealizării obiectului de activitate. Asociatul a declarat că societatea nu are datorii față de statul român sau față de persoane fizice sau juridice și nu deține patrimoniu.

Black Sends SRL
Black Sends SRL
St Porani SRL

Popescu Elena, în calitate de asociat al firmei a decis dizolvarea și lichidarea societății. Se declară că societatea nu are active sau pasive, din punct de vedere al patrimoniului.

Foto: Ilustrativ ( www.pixabay.com )

Citește și:

ANAF scoate la licitație, pentru a doua oară, bunurile imobile ale unei firme din Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.