Încarcerat
Încarcerat
Dialoguri șocante, sume de bani amețitoare și o viață de lux pe spinarea unor femei prostite să plece să practice prostituția, lăsând acasă copii și bărbați întreținuți: cazurile victimelor ce își vând trupul unor străini, numai pentru a-și ține soții sau concubinii la căldură, par trase la indigo.

Este și speța unui proxenet din Medgidia, băgat la pușcărie de magistrații constănțeni și căruia i-au fost confiscați peste 70.000 de euro, în urma deciziei judecătorilor Curții de Apel Constanța.

Procurorii i-au întocmit acestuia un dosar beton, cu dovezi de plată din partea femeii, aflată în Italia, dar și cu zeci de minute de dialoguri halucinante, în care cea blamată că nu e în stare să producă mai mulți bani era chiar victima și nu trântorul de bărbat rămas acasă.

Iată ce spun procurorii: în perioada 2010 – iulie 2016, N.V.M., din Medgidia, a determinat-o pe soția sa să practice prostituția pe teritoriul Italiei și Spaniei și a obținut foloase patrimoniale de pe urma practicării acestei activități, fiind destinatarul unor transferuri bancare în sumă totală de 70.314 euro. Chiar și mama femeii a recunoscut că fiica ei practică prostituția pe teritoriul Italiei, la îndemnul și de frica soțului acesteia, banii obținuți fiind trimiși în țară pentru susținerea financiară a familiei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Martorii din dosar știau că N.V.M. “are mai multe femei la produs în Italia“. Carabinierii le-au trimis colegilor din România o situație a dosarelor în care femeia a fost cercetată în Peninsulă: acte obscene în public și activități de prostituție stradală.

Iată cum decurgeau dialogurile telefonice înregistrate la dosar:

– Da, când ţi-am spus eu ţie să-mi trimiţi şi mie, bani să am şi eu bani de ţigări în buzunar, ai spus nu se poate nici, nimic pe săptămână.

– Păi de unde? M-ai întrebat dacă am ţigări. De unde să-ţi trimit? M-ai întrebat că de trei zile îmi cumpără lumea ţigări şi mâncare?

– Da, mă nebuno?!

– Da, mă nebunule. Că tu te gândeşti numai la tine. Te gândeşti să faci o datorie să o dai pe alta şi eu mă gândesc cum să fac bani. Dacă pot să te ajut şi fac, îţi trimit. 250 euro, într-o zi nu am cum să-i fac, că eu fac abia 20 pe zi.

– Nu tu asta ai vrut, fă? Am zis că poate-i bine, Dumnezeu vă duce la mai rău.

– Păi, am stat două luni să-ţi plătesc ţie cămătarii!

– După ce a achitat aia, de ce nu ai venit acasă?

– Păi de ce nu am venit acasă… Păi, nu mi-ai spus tu să nu vin?

– I-auzi, fă! Cu ce veneai fă, cu 50 de euro care i-ai pus tu lu’ mama? De banii ăia îmi scoţi tu ochii? Te simţi bine să auzi să mă bage lumea în spitaluri?!

Altă dată, femeia, obosită și de situația în care se afla, dar și de insistențele soțului, îndrăznea să îi reproșeze:

– Tu n-ai facut nimic, da’ iar ai făcut mișto să-ți trimit bani, să fugi la Călărași, asta e mai bine să terminăm noi tot si gata că m-am săturat de minciunile tale. Și vin acasă să mă relaxez și eu cu copilu meu, că tu te relaxezi cu cur** și plimbări… Nu mai vreau să ma duc la nici o muncă, gata, de ce eu să mă chinui și tu să te distrezi, m-am săturat să îți bați joc de mine…

– Şi în primul rând chiar nu am bani, trebuie să înţelegi! Mai ai fondurile tale. Nu am! N-ai văzut, când erai bine mersi o ţineai în plimbări, în distracţii, alea, nu mă mai sunai nici dacă muream. Acuma, când ai nevoie, mă suni.

– Astea le cauţi tu, fă, de când ai plecat mandatul ăsta. Să dea Dumnezeu şi Maica Domnului maşini să dea peste mine, la puşcărie să mă duc, dacă tu ai cântat într-una de când ai plecat…

Interceptările s-au extins, ulterior, și la discuțiile dintre N.V.M. și alte femei, ce urmau să fie trimise la prostituție peste graniță:

– Eu am avut o panaramă, o femeie care a făcut bani mulţi. Ai, stai să îţi spun! Nu mă feresc, i-a făcut pe mintea mea, nu pe mintea ei.

– Păi cine a învăţat-o să facă bani?

– Mă înţelegi, mintea mea nu era, nu-i mai făcea.

– Păi nu vezi că ai smecherit-o până s-a facut mai smecheră ca tine?

– Nu are cum să se facă mai smecheră ca mine!

În dosar, alte dialoguri, cu impact la fel de puternic, sunt cele între N.V.M. și propria mamă, care îl avertizează că poliția e pe urmele lui:

– Dă-i drumu’ lu’ femeia aia să plece imediat că te caută pentru proxenetism! Ţi-am spus şi nu m-ai ascultat!

– Care femei, bre? Ce ai, bre? Toată poliţia! Îmi fac percheziţie în casă!

– Dă-i drumu’ lu’ femeia aia de acolo!

N.V.M. a fost condamnat, definitiv, anul trecut, pentru proxenetism, primind o sentință de 3 ani de închisoare, cu executare. Partea cea mai proastă pentru bărbatul din Medgidia este că i-au fost confiscați 70.314 euro, bani pentru care, firește, bărbatul nu a muncit nici măcar o singură zi.

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.