Droguri
Droguri
Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea au documentat activitatea infracțională a două persoane, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc.

Începând cu luna februarie 2023, unul dintre suspecți, prin intermediul celui de al doilea, ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc, respectiv cocaină, consumatorilor din județul Tulcea.

„La data de 4 aprilie a.c., au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară, în județul Tulcea, fiind descoperite și ridicate peste 550 de grame de cocaină și 3 cântare electronice de precizie”, transmite IPJ Tulcea.

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea au dispus reținerea pentru 24 de ore a două persoane.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În cursul zilei de astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea, cu propunere de arestare preventivă a suspecților.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Se precizează că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție

Foto: www.unsplash.com

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.