Percheziții DIICOT
Percheziții DIICOT
În data de 25 martie 2023, procurorii DIICOTBiroul Teritorial Vâlcea au dispus reținerea a doi suspecți, cercetați pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

„În cauză s-a reținut faptul că, la data de 25.03.2023, pe parcursul unui eveniment privat desfășurat în aer liber, pe raza comunei Galicea, județul Vâlcea, la care au participat 28 de persoane, inculpații au deținut în vederea vânzării sau oferirii unor persoane cantitățile de aproximativ 290 de grame de rezină de canabis, 70 de grame de canabis și nouă doze de LSD, respectiv 45 de grame de substanță vegetală – ciuperci cu efect halucinogen, se arată în comunicatul transmis de DIICOT.

Percheziții DIICOT
Percheziții DIICOT
Percheziții DIICOT
Percheziții DIICOT

Ieri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vâlcea a dispus arestarea preventivă a celor doi suspecți pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea.

Se precizează că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Foto: www.diicot.ro

Citește și:

Li s-a urât la pușcărie: Cinci traficanți de droguri vor să fie judecați în libertate. Procurorii DIICOT Constanța au găsit la ei acasă pistoale, droguri și bani

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.