Cătălin Moroșan
Cătălin Moroșan
Soția preotului Cătălin Moroșan a postat pe rețeaua socială Facebook un mesaj prin care își exprimă revolta față de încercările de a-și transfera soțul de la Spitalul Județean Constanța către altă unitate spitalicească din București, însă întâmpină piedici. Printre comentariile postării regăsim și unul, al unui medic chirurg din cadrul SCJU Constanța care explică de ce preotul nu poate fi transferat.

Preotul Cătălin Moroșan este internat la secția de terapie intensivă din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța și este în comă de mai multe zile. Potrivit unor surse, acesta ar fi ingerat o substanță „necunoscută”.

Mesajul transmis de soția preotului care trece printr-un coșmar este următorul:

Încercăm de 3 zile să facem transferul la un Spital de Specialitate din București al soțului meu Pr. Moroșan Cătălin, dar ne luptăm cu morile de vânt, avem piedici la transfer. Este dreptul meu și lupt pentru el, dar Spitalul Județean de Urgență Constanța nu mi-l oferă.
Rog să fie distribuită postarea mea.”

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Mesajele de susținere din partea credincioșilor au început să curgă în comentariile postării femeii:

„Doamne ajută și multă sănătate!”, „Să vă ajute Dumnezeu Sfânt și Maica Domnului! MULTĂ SĂNĂTATE ȘI PUTERE!”, „Doamne ajută!”, „Doamne ajută ca Părintele Cătălin să se facă bine!”, „Dumnezeu să vă ajute și însănătoșire grabnică!”.

În secțiunea comentarii medicului chirurg Mihaela Pundiche Butcaru din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța a menționat că starea gravă în care se află preotul nu permite transportul în condiții de maximă siguranță.

Comentariu Mihaela Pundiche Butcaru
Comentariu Mihaela Pundiche Butcaru
Comentariul integral îl puteți citi în cele ce urmează:

„DOAMNE AJUTA! Cu maximă mâhnire sufletească și revoltă, în calitate de mamă și medic care am depus un jurământ în fața lui DUMNEZEU să slujesc la căpătâiul bolnavilor, consider că este o datorie morală să intervin și să fac doar câteva precizări ADEVĂRATE, care pot fi oricând probate. Este INCALIFICABIL gestul dumneavoastră de a face acuzații mincinoase, nefondate la adresa Spitalului Județean Constanța, în condițiile în care de mai bine de o săptămână, întregul corp medical în frunte cu dl Manager, au făcut eforturi susținute, continue și supra-omenești să-i salveze viața acestui om-părinte…Mai mult, la încercările dvoastră de a-l transfera în altă instituție din București, toți colegii au răspuns AFIRMATIV, și chiar la comanda dvoastră și în prezența dvoastră au acceptat și vorbit cu medicii din București, care înțelegând starea CRITICĂ și FFFF GRAVĂ a pacientului, NU și-au dat acordul să îl primească în acele spitale. Chiar și în aceste condiții, colegii din terapie intensivă, medicală, neurologie, neurochirurgie, hemodializă, imagistică, etc, se zbat secundă de secundă, din primul moment să-i salveze viața, în condițiile în care dvoastră ați ascuns și modificat adevărul despre cronologia faptelor și apariția primelor semne clinice în cazul acestei “intoxicații cu substanța necunoscută”, lucru care ar fi fost poate fff util ptr a-i salva viața, dacă se cunoștea din primele ore etiologia comei în care se afla pacientul din momentul în care l-ați adus la spital.

Este mare păcat ceea ce faceți din toate punctele de vedere….

Noi, medicii, ne facem datoria față de pacienți, chiar dacă aparținătorii aruncă cu noroi în noi, pentru că faptele noastre sunt “contabilizate” de DUMNEZEU, așa cum va veni momentul să fie “contabilizate” și ale dvoastră….

Mare PĂCAT….

Iar pentru toți cei care fac comentarii nefondate și neadevărate, nu vreau să vă spun decât că sunteți într-o mare eroare…

În nume propriu vă asigur, că toți medicii din Spitalul Județean fac în continuare eforturi susținute să-i salveze viața părintelui, dându-și în orice secundă acordul ca pacientul să fie transportat în orice alt loc unde familia dorește, la cererea familiei, care TREBUIE să înțeleagă că starea GRAVĂ în care se află nu îi permite transportul în condiții de maximă siguranță.”

Foto: Facebook

Citește și:

Preotul din Constanța, Cătălin Moroșan, în comă de mai multe zile: ar fi ingerat o substanță necunoscută

„Rugați-vă unii pentru alții, ca să vă vindecați”: Preotul din Constanța, Cătălin Moroșan, internat la ATI, are nevoie de susținere

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.