Stadionul Neptun
Stadionul Neptun
După cinci luni de la cedarea sa către Consiliul Local, Stadionul din Neptun este, din nou, luat în administrare de Direcția de Cultură și Sport Mangalia. Se renunță, astfel, la ideea preluării stadionului de către un agent economic privat, așa cum se dorea la începutul anului.

În urma unei decizii a aleșilor mangalioți din februarie 2023, stadionul era luat din administrarea Direcției de Cultură și Sport și trecut în subordinea Consiliului Local, pentru a facilita concesionarea sa către un privat.

Directorul Direcției, Lucian Nichita, spunea, la vremea respectivă, că, „de la preluarea terenului Stadionului Neptun, în 2016, nu am efectuat investiții majore în acest obiectiv, în primul rând, pentru că acesta figura pe lista Companiei Naționale de Investiții, pentru realizarea proiectului Construire Complex sportiv Neptun și am sperat la obținerea finanțării…

Nu a fost să fie: stadionul, ce are o suprafață de 15.219 metri pătrați și 300 de locuri, nu a fost dorit de niciun investitor. Așa că, aleșii locali au renunțat la el și l-au retrimis în administrarea Direcție de Cultură și Sport.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Iată ce spun reprezentanții Direcției: „Solicită acordarea dreptului de administrare a terenului în suprafață de 15.219 mp, situat în Municipiul Mangalia, stațiunea Neptun, strada Plopilor, nr 2, cu număr cadastral 111787, reprezentând bază sportivă Teren Stadion Neptun, pentru a-l pune în valoare prin organizarea de evenimente cultural-educative și sportive, pentru promovarea unui stil de viață sănătos în rândul locuitorilor municipiului„.

Citește și:

Grădina de Vară Venus și Stadionul Neptun vor fi scoase la licitație: Direcția Cultură și Sport Mangalia și-a pierdut dreptul de a le administra

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.