ISJ Constanta
ISJ Constanta
Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Constanța a transmis astăzi care este situația școlilor la nivelul județului Constanța, la doar câteva zile înainte de începerea noului an școlar. Potrivit aceleiași surse, în județul Constanța sunt 510 unități de învățământ care își vor aștepta elevii pe 5 septembrie.

În ceea ce privește paza, 52 dintre unități își asigură serviciul în regie proprie, 112 cu ajutorul firmelor specializate, 206 de unități de învățământ urmează un model mixt (regie proprie + firmă specializată), iar 140 de școli și licee nu dispun, în acest moment, de servicii de pază.

Cu toate acestea, Jandarmeria, Poliția Națională și Poliția Locală din fiecare U.A.T. vor asigura ordinea publică și în proximitatea unităților de învățământ. În medie, vor fi zilnic 336 de jandarmi, polițiști și agenți de poliție locală care au atribuții în acest sens”, se mai arată în comunicat.

În 504 școli și licee sunt respectate normele igienico-sanitare, iar în șase nu sunt respectate. În ceea ce privește securitatea la incendiu, din cele 733 de clădiri în care se vor desfășura cursuri, 64 sunt autorizate, 116 nu sunt autorizate, iar restul nu fac obiectul autorizării.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Totodată, referitor la transportul elevilor, la nivelul județului sunt 137 de mijloace de transport funcționale, toate microbuze.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.