Scandal
Scandal
Ieri, organele de urmărire penală s-au sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. În cursul nopții de 17 septembrie spre 18 septembrie, în jurul orei 23:50, pe fondul unui conflict spontan între mai multe persoane care se aflau pe strada Constructorilor din municipiul Tulcea, victima minoră F. R. I, în vârstă de 17 ani a decedat, după ce i-au fost aplicate mai multe lovituri.

„Din probele administrate până în acest moment a rezultat faptul că de grupul format din cinci tineri din care făcea parte şi victima F.R.I., s-a apropiat un alt  grup de trei persoane cu un comportament agresiv.

Fără un motiv anume, unul dintre cei trei respectiv C.M., în vârstă de 35 de ani, i-a aplicat minorului F.R.I., multiple lovituri, cu pumnul în zona feței și cu picioarele în zona abdomenului”, se arată în comunicatul transmis de Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Când victima a reușit să se ridice și a încercat să plece din zona în care se aflau agresorii, a fost prins și imobilizat de către o altă persoană din grupul celor trei, respectiv R.P. în vârstă de 32 de ani. Acesta i-a aplicat două lovituri de pumni la nivelul feţei, urmare a cărora victima a căzut fără cunoștință la pământ.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Echipajul din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea, ajuns la fața locului pentru acordarea primului ajutor, a efectuat manevre de resuscitare, însă după aproximativ o oră, a fost declarat decesul minorului F. R. I.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a dispus astăzi, măsura preventivă a reținerii pe o perioadă de 24 de ore față de suspecții C.M. şi R.P., pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte faptă prev. de art. 195 alin. 1 din C.pen., urmând a înainta instanței de judecată propunerea de arestare preventivă a acestora.

Foto: Ilustrativ (www.pexels.com)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Județul Tulcea: ȘOCANT! Cadavrele a doi soți au fost descoperite în apropiere de Gura Portiței

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.