Alcool
Alcool
Ieri, oamenii legii au întocmit dosare penale pentru doi bărbați care au condus pe drumurile din Ovidiu și Tariverde, în timp ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În data de 13 martie 2023, în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, care a condus un autoturism pe DN2A, în orașul Ovidiu, fiind sub influența băuturtilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, el a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, în aceeași zi, în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism pe DN22, în satul Tariverde, în timp ce se afla sub influența băuturtilor alcoolice.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, individul a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.