Furt
Furt
Ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au formulat o propunere privind luarea măsurii arestului preventiv față de doi inculpați, în vârstă de 22, respectiv 17 ani.

Este vorba despre Ș.O., în vârstă de 22 de ani, din Medgidia, aflat în stare de reținere în cauza respectivă și sub măsura controlului judiciar într-o altă cauză, pentru comiterea infracțiunii de complicitate la furt calificat și A.I., în vârstă de 17 ani, din Medgidia, aflat în stare de reținere pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Astfel, în data de 4 mai 2023, în jurul orei 15:50, în baza unei înțelegeri prealabile cu Ș.O., care a asigurat paza la locul faptei, având asupra sa un cuțit, A.I. a pătruns în locuința unei persoane vătămate, prin intrarea pe fereastră. Acesta a distrus plasa de insecte a ferestrei, iar din interior a sustras un telefon mobil marca XIAOMI REDMI NOTE, încărcătorul telefonului și două parfumuri. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 2.700 de lei.

Se precizează că, punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi ce nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Foto: Ilustrativ (www.unsplash.com)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Hoții din Medgidia vor sta în arest 30 de zile: Sunt acuzați de furt calificat, deși sunt doar adolescenți

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.