Constantin Gîrjoabă
Constantin Gîrjoabă
Farul Constanța a anunțat, seara trecută, printr-o postare pe pagina oficială de Facebook că fostul jucător, antrenor și președinte al clubului, Constantin Gîrjoabă, a decedat la vârsta de 59 de ani.

Născut la Bucureşti, pe 16 noiembrie 1963, Gîrjoabă a făcut parte din naţionala U20 a României, care în 1981 a obţinut medalia de bronz la Campionatul Mondial din Australia.

Acesta a evoluat pe postul de portar şi a activat în cariera sa la echipe precum Progresul, Sportul Studenţesc, Jiul Petroşani, Rapid Bucureşti, Callatis Mangalia şi Farul Constanţa, unde, după ce s-a retras din activitatea de fotbalist, a fost şi antrenor, şi preşedinte de club.

În cele ce urmează, redăm integral textul postării:

„Familia Farului este de astăzi mai săracă, după ce fostul jucător, antrenor și președinte al clubului nostru, Constantin Gîrjoabă, a decedat la vârsta de 59 de ani ! A participat, alături de naționala României, la Campionatul Mondial U20 din Australia, unde „tricolorii” au obținut medaliile de bronz !

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Farul Constanța transmite condoleanțe familiei și putere de a depăși acest moment !

#LegendeFarul #FarulSuntemToti

De asemenea, în comentariile postării au început să curgă mesajele de condoleanțe precum: „Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Odihnă veșnică!”, „Dumnezeu să-l ierte!”„Să-i fie țărâna ușoară”. 

Foto: Facebook

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.