Private Lake
Private Lake
Cu peste 500 de unități vândute în proiectele dezvoltate, echipa Euro Vial Residence este prezentă în perioada 4 – 6 noiembrie, la Târgul de Imobiliare, organizat la VIVO Mall Constanța. Cei interesați pot obține informații despre ultimele apartamente disponibile în proiectele Sea On Mamaia, Lake On Mamaia, Forest On București, dar și despre proiectele viitoare care vor fi construite în Mamaia.

Euro Vial Residence dă startul unor noi proiecte, în cadrul cărora sustenabilitatea și ideea de locuință verde sunt duse la un alt nivel. Până în prezent, Euro Vial Residence și-a concentrat eforturile pe concepte inovative, care să aducă plus-valoare clienților în ceea ce privește sustenabilitatea, digitalizarea și eficientizarea costurilor.

Noutatea viitoarelor proiecte este legată de utilizarea panourilor fotovoltaice, echipamente care vor aduce beneficii economice precum costuri diminuate pe spațiile comune sau chiar pe unitățile locative propriu-zise.

“Având în vedere contextul în care ne aflăm, Euro Vial Residence propune ideea unor locuințe verzi în care independența energetică să fie una maximă. În acest sens, echipa noastră de proiectanți a gândit o serie de soluții tehnice care să vină în întâmpinarea clienților cu beneficii precum: facturi mai mici la utilități, confort termic ridicat, accesarea de la distanță a parametrilor locuinței pentru utilizarea rațională a resurselor, reducerea emisiilor poluante care afectează mediul înconjurător.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Fiecare proiect care are integrat un astfel de sistem, este, de fapt, un dublu-proiect în care, pe lângă proiectarea propriu-zisă a structurii blocurilor, apare un alt proiect complex în spatele căruia stau calcule amănunțite pentru identificarea celor mai optime soluții în materie de sustenabilitate.

Unul dintre cele mai bune exemple de ”proiecte verzi” este Labirint Residence, prin care dorim să aducem o experiență unică la cele mai înalte standarde în materie de siguranță, utilitate, confort și design și în centrul orașului Constanța. Nu excludem nici celelalte proiecte care bifează cu succes cele mai înalte cerințe în materie de sustenabilitate“ declară Virgil Lixandru, CEO al Euro Vial Residence şi antreprenor cu experienţă în mai multe domenii de business.

„Experienţa în proiecte exclusiviste la malul mării este relevantă în demararea de noi investiţii importante ale Euro Vial Residence, o parte dintre acestea fiind la stadiul de proiectare. Vom reveni cu noi detalii în preajma lansărilor pentru precontractare, dar putem garanta deja că se încadrează în zona high class – premium, aşa cum v-am obişnuit, şi că vor reprezenta noul trend al comunităţilor urbane de la Marea Neagră” a mai declarat Virgil Lixandru.

Euro Vial Residence – proiecte rezidențiale de lux cu multiple facilități moderne

Euro Vial Residence a luat naştere în anul 2017, din pasiunea pentru calitate, profesionalism, eleganţă şi rafinament. Apartamentele sunt complet finisate şi construite printr-o excelenţă de neegalat. Euro Vial Residence s-a remarcat în topul dezvoltatorilor imobiliari prin seria proiectelor rezidențiale de lux cu multiple facilități moderne, un amplasament de excepție și soluții inovatoare: sistemul SmartHome, Euro Vial Residence fiind primul dezvoltator din Constanta care a implementat acest sistem. Atenția specifică la detalii este principalul atribut, fie că ansamblul este aproape finalizat (SEA ON) sau în stadiul de execuție (LAKE ON). O altă particularitate menită să consolideze în timp valoarea structurilor Euro Vial Residence este alinierea practicilor de construire la standardul nZEB, aferent clădirilor cu performanță energetică foarte ridicată.

Euro Vial Residence
Euro Vial Residence

Citește și:

Euro Vial Lighting prezintă 4 soluții de energii inteligente, la prima ediție a expoziției Smart Enegy Expo 2022, organizată la Pavilionul Expozițional Constanța

Crama Clos des Colombes a lansat un concept inedit de evenimente locale prin care promovează potenţialul turistic al zonei, pe tot parcursul anului

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.