EUROINS
EUROINS
Consiliul ASF a decis joi seară, 16 martie, să ridice autorizația companiei Euroins, care intră, conform legii, în insolvență, susțin surse media. 2,5 milioane de români sunt asigurați la compania Euroins.

ASF nu a confirmat decizia, autoritatea planificându-și să comunice public vineri dimineață decizia, potrivit sursei citate.

Nu este exclusă la acest moment formularea unei cereri din partea ASF către instanță de declanșare a insolvenței, după constatarea, conform procedurii, a unei astfel de stări de fapt.

„Până la această oră Euroins Romania și Eurohold Bulgaria nu au fost informate despre nici o decizie ASF privind societatea”, au declarat pentru HotNews.ro reprezentanții Euroins România.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Euroins avea la final de 2022, 2,5 milioane de clienți, încasând anul trecut circa 2,2 miliarde de lei din vânzarea de RCA.

După ce decizia ASF va fi publicată în Monitorul Oficial, păgubiții din accidente cu șoferi asigurați RCA la Euroins se vor putea adresa Fondului de Garantare a Asiguraților pentru despăgubiri. Tot FGA se vor putea adresa și clienții societății care doresc să denunțe polița și să primească înapoi prima echivalentă cu perioada de valabilitate rămasă. Societatea gestionează anual în jur de 150.000 de dosare de daună.

Sursa foto: Emitere.euroins.ro

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.