Datorii
Datorii
Un imobil situat în Techirghiol, pe strada Răscoala din 1907 este scos la licitație în cadrul dosarului de executare siliă nr. 1230/NA/2012.

Imobilul constă într-o locuință cu o cameră, în suprafață construită de 24,60 de metri pătrați, neînscris în cartea funciară. Bunul este proprietatea debitoarei D.D. și a codebitorului D.M. care datorează suma de 43.678,80 de lei, reprezentând debit restant datorat. Creditor este Primăria Techirghiol.

Prețul de pornire al licitației este de 7.484,25 de euro, reprezenând 75% din valoarea imobilului, conform raportului de evaluare.

Licitația se va desfășura în data de 20 iulie 2023, de la ora 10:00, la sediul Biroului Executorului Judecătoresc „Negoescu Marina Adelina”, situat în Constanța, pe bulevardul Tomis nr. 48.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În cele ce urmează redăm publicația de vânzare:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

 

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.