Licitație pentru vânzarea mai multor active aparținând SC MEGASIMITIS SRL
Licitație pentru vânzarea mai multor active aparținând SC MEGASIMITIS SRL
Cele două fabrici de panificație, patiserie și cofetărie deținute de firma lui Nicolae Florin și Mihail Geambazu, SC MEGASIMITIS SRL, a fost din nou scoase la licitație. Societatea, care este în faliment, are datorii de aproape cinci milioane de euro la stat care încearcă să-și recupereze banii prin vânzarea acestor active.

Lichidatorul judiciar al MEGASIMITIS SRL, MAESTRO S.P.R.L., organizează, în data de 5 octombrie 2023, licitație publică deschisă cu strigare la sediul din Constanța, strada Dr. Aristide Caratzalli nr. 24, în vederea vânzării mai multor bunuri.

Licitația se va relua, bilunar, în prima și a treia zi de joi a lunii, ora 15:00, până la adjudecare.

Astfel, pentru suma de 3.618.868 de euro, fără TVA, este scoasă la licitație fabrica de producție panificație, patiserie și cofetărie Megasimitis din Constanța, situată pe Șoseaua Industrială, nr. 9.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Activul care se dorește a fi valorificat este format din:

 • Teren în suprafață de 353 mp situat în Constanța, strada Industrială nr. 17, lot 1, cu număr cadastral 229073, înscrisă în CF 229073 Constanța (drum acces);
 • Teren în suprafață de 11.804 mp cu număr cadastral 200544, dar și construcțiile:
 • C1– Hală pentru Gater și uscător cu număr cadastral 200544-C1 cu suprafață construită de 1031 mp,
 • C2 – Clădire vestiar și birouri cu număr, cadastral 200544-C2 cu suprafață construită de 124 mp,
 • C3 – cabina poartă cu suprafață construită de 7 mp.
 • C4 – Hală producție pâine și produse de panificație cu număr cadastral 200544-C4 cu suprafață construită de 3.633 mp,
 • C5 – Cabină poartă cu număr cadastral 200544 – C5 cu suprafață construită de 17 mp
 • platformă betonată aferentă în suprafață de 2.000 mp
 • Echipamente tehnologice (mașini, utilaje) aparate, instalații și mobilier situate în Constanța, Sos Industrială, nr. 9.
 • Echipamente tehnologice „LINIE DE PANIFICAȚIE „GLIMEK”
 • Bunuri negarantate din categoria echipamente tehnologice și instalații (din dotarea “Fabricii de producție panificație, patiserie și cofetărie Megasimitis Constanța”.

Totodată, la licitație este scoasă și fabrica de panificație și cofetărie din Tulcea, prețul de pornire fiind de 435.800 euro, fără TVA.

Imobilul este format din teren în suprafață de 3.000 mp și construcție cu un regim de înălțime S+P+1E în suprafață de 1.421 mp situate în Tulcea, strada Combustibilului nr. 3.

Licitație pentru vânzarea mai multor active aparținând SC MEGASIMITIS SRL
Licitație pentru vânzarea mai multor active aparținând SC MEGASIMITIS SRL

De asemenea, la licitație a fost scoasă și marca înregistrată Megasimitis SRL GNF BAKERY”, prețul de pornire la licitație fiind de 547 Euro, fără TVA.

Potenţialii ofertanţi trebuie să depună cu o zi înainte de ziua licitaţiei, până la ora 11.00, la sediul lichidatorului judiciar, documentația de participare la licitație.

Detalii suplimentare privind capacitatea tehnică a fabricii, bunurile care o compun, caietele de sarcini, cuprinzând condițiile și regulamentul de participare la licitație se pot obține de la sediul MAESTRO S.P.R.L., din Constanța, strada Dr. Aristide Karatzalli, nr. 24.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon Tel: 0241/488.238, e-mail: maestro@maestrolichidare.ro.

Potrivit listăfirme.ro, site consultat în data de 14 septembrie 2023, SC MEGASIMITIS SRL a raportat o cifră de afaceri de 614.552 de lei și datorii de 24.535.905 lei.

SC MEGASIMITIS SRL
SC MEGASIMITIS SRL

În iunie 2014, Megasimitis SRL a cerut Tribunalului Constanţa intrarea în insolvenţă, pe care o obţine în aceeaşi lună.

Lanțul de patiferie și ponificație GNF Bakery, administrat de Nicolae Florin Geambazu, a avut de-a lungul timpului mai multe reclamații din partea clienților în privința produselor pe care le comercializează.

Totodată, în 2015, Nicolae Florin Geambazu, fusese reţinut pentru presupuse fraude economice de milioane de euro, bani obţinuţi din fonduri europene, dar şi de la o bancă de stat.

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.