Simulator de realitate virtuală
Simulator de realitate virtuală
Angajatul unui loc de joacă din Bucureşti este cercetat de procurori după ce a agresat sexual o fată de 11 ani.  Deși procurorii au cerut arestarea preventivă a bărbatului instanţa a decis ca acesta să fie anchetat în arest la domiciliu.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că a început urmărirea penală şi a reţinut un bărbat pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală asupra unui minor.

„În data de 29.04.2022, în timp ce se afla în timpul serviciului, fiind angajat un loc de joacă din municipiul Bucureşti, inculpatul a exercitat, în repetate rânduri, acte de natură sexuală asupra unei minore în vârstă de 11 ani, în timp ce aceasta din urmă utiliza un simulator de realitate virtuală”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Sursa citată a menţionat că procurorii au propus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a luat faţă de acesta măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În acest moment cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti și Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul DGPMB -Serviciul Omoruri.

Foto: pexels.com

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.