Deces
Deces
Una din victimele masacrului care a avut loc astăzi, într-o școală din Belgrad, este fata unui fost jucător de volei din Serbia, antrenor acum în România, la SCM Zalău. Fiica lui Dragan Kobiljski era elevă în clasa a VII-a, în aceeași clasă cu băiatul de 13 ani care a comis un masacru fără precedent după ce a ucis, miercuri dimineață, un gardian și opt colegi de la școala „Vladislav Ribnikar” din Belgrad

Potrivit presei locale, printre elevii uciși este și fata unui fost jucător de volei din Serbia, Dragan Kobiljski, antrenor acum în România, la echipa SCM Zalău, scrie antena3.ro.

Există și o postare a Clubului SCM Zalău pe pagina de socializare a Clubului:

„Echipa și conducerea clubului SCM ZALĂU sunt alături de antrenorul nostru, Dragan Kobiljski, în aceste clipe grele, provocate de trecerea în neființa a fetiței sale la vârsta de doar 13 ani. Sincere condoleanțe, Dragan!”. 

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Reamintim că astăzi, un elev de 13 ani i-a furat armele tatălui său şi şi-a împuşcat astăzi colegii şi profesorii din școala primară Vladislav Ribnikar din Vraciar. În atac au murit un paznic şi opt elevi.

Se pare că elevul îşi planificase atent atacul, cu o lună înainte și își făcuse chiar și o listă cu persoanele pe care voia să le omoare, pe care polițiștii au găsit-o asupra lui.

Kosta Kecmanović este fiul unui medic renumit, care provine dintr-o familie cunoscută și respectată în țară.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.