Florin Salam
Florin Salam
Interpretul Florin Salam a fost dat afară de la o nuntă din Craiova, unde cei prezenți au considerat că prestația sa nu este potrivită. O filmare cu acesta, fiind obosit și răgușit a devenit virală pe TikTok într-un timp foarte scurt. Florin Salam a făcut un live pe pagina sa oficială de Facebook unde a explicat ce s-a întâmplat de fapt.

Înainte de a începe să povestească, interpretul a explicat că nu-l mai uimește nimic, că s-a obișnuit.

„Asta e, dacă soarta mea-i mai complicată așa, eu m-am obișnuit cu ea. Acum vreau să vă obișnuiesc și pe voi cu viața mea. Eu m-am obișnuit, nu mă mai mir de nimic. Asta-i viața mea. Important e că eu sunt bine, din cauza voastră”, a spus Florin Salam înainte să înceapă să explice ce s-a întâmplat la evenimentul la care a fost umilit.

Florin Salam a explicat că a avut patru nunți cu o seară înainte, dar el a băut la toate evenimentele la care a fost prezent, pentru a face atmosferă.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Știe toată lumea că am avut patru nunți cu o seară înainte. O să învăț pe toată lumea, eu de băut am băut toată viața mea. Un artist ajunge la o cântare: bea colo un pahar, bea colo un pahar. Acolo unde mă cheamă lumea să le cânt, să le fac o strofă la masă, dau noroc cu ei. Dacă nu beau cu ei dup-aia zic că n-am chef de ei. Vă dau cuvântul meu de om”, a spus Florin Salam în timpul live-ului.

Interpretul menționează că nu este ceea ce au menționat majoritatea persoanelor, menționând „prostii”. Menționăm că internauții au comentat la postările viralizate că interpretul consumase diverse substanțe sau alcool.

„Am plecat bine de acolo, dar la sfârșit am simțit ceva… Nu știu din ce pahar am băut, cum am băut, că nu era vorba la mine că n-am mai băut. (…) Eu am băut la orice nuntă, beau acolo să fac atmosferă. Asta e viața noastră… ceva s-a întâmplat de mi s-a blocat creierul. Nu mai gândiți voi că era de la prostii, era bine dacă era de la prostii, cred că prostiile mă ajutau. Băutura aia cum mi-au băgat ei, acolo, ceva ce mi-au băgat în pahar, a fost mai rău decât ce credeți voi. Și asta este, bine că nu s-a întâmplat ceva cu viața mea și sunt bine. (…)

Dacă-L am pe Dumnezeu cu mine, și îl am sută la sută nu mă sperie nimic, nu m-a speriat niciodată nimic (…) O întâmplare din asta grea face mai puternic de 50.000 de ori un om ca mine. Vă mulţumesc din suflet oameni buni, şi celor care v-aţi rugat pentru mine, și vă mulțumesc din suflet şi celorlalţi, că mi-aţi dat putere să îmi dau seama ce am de făcut de-acum încolo (…)”, a explicat acesta.

Amintim că, imaginile au apărut pe TikTok în urmă cu trei zile.

@aslan.ciprian2 REGELE FS rupt de drogat nu mai poate canta #foryoupage #fy #fyp #5pasidebine ♬ sunet original – Cerșetorii Tik Tok

Video: Facebook Florin Salam, TikTok aslan.ciprian2

Foto: Capturi video Facebook Florin Salam, TikTok aslan.ciprian2

Citește și:

(VIDEO) Florin Salam, UMILIT la o nuntă: Nu a reușit să cânte și a enervat mesenii. A fost dat AFARĂ

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.