Steaguri Republica Moldova și România
Steaguri Republica Moldova și România
Anatol Șalaru, fost ministru al Apărării în Republica Moldova, susține că singura soluție de salvare a Republicii Moldova din situația actuală este Unirea cu România. În opinia fostului ministru al Apărării, cancelariile europene nu s-ar împotrivi, în contextul actual, Unirii Republicii Moldova cu România, potrivit bugetul.ro.

Prin această mișcare, susține Anatol Șalaru, ar dispărea pericolul puterii în Republica Moldova de către Rusia lui Vladimir Putin: „Cancelariile europene, acuma, n-ar fi împotriva ca Republica Moldova să se unească cu România, fiindcă ar dispărea pericolul preluării puterii în Republica Moldova de către Rusia”

”Încă o dată, accentuez, nu vă gândiți acuma că haideți să protestăm, că nu știu ce au crescut prețurile. Au crescut în toată lumea. Sunt niște factori care depășesc guvernarea noastră. Chiar pe cei mai mari economiști din lume, dacă-i aduci aici, în Republica Moldova, n-ar putea să schimbe nimic. Unica soluție este Unirea cu România”, a mai declarat, la TVR Moldova, Anatol Șalaru, potrivit sursei citate.

Foto: crpe.ro

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.