Acțiune plantare pomi derulată de Asociația ZEKAT în Medgidia
Acțiune plantare pomi derulată de Asociația ZEKAT în Medgidia
Zeci de copii au participat, în week-end, la acțiunea de plantare de pomi fructiferi în jurul viitorului complex de servicii sociale de pe strada Peșterii, nr. 60 din municipiul Medgidia, pe care îl dezvoltă Asociația ZEKAT, dar și în cimitirul nou musulman situat în apropiere. 

Organizată ca o acțiune de responsabilitate socială, dar și pentru protecția mediului înconjurător, activitatea a adus multă bucurie copiilor care s-au strâns, cu mic, cu mare, în zona viitorului complex de servicii sociale pe care Asociația Zekat îl dezvoltă în Medgidia.

Organizatorii au achiziționat 260 de popi fructiferi oferindu-le astfel copiiilor posibilitatea de a-și plata propriul copac, urmând ca ulterior aceștia să aibă grijă de ei.

„Copiii au plantat pomii de jur împrejurul complexului social și în cimitirul nou musulman. Am considerat că este o modalitate prin care pot începe să-i responsabilizez, așa poate începe o schimbare pentru ei. A fost o idee pe care am vrut să o pun în aplicare de mai multă vreme pentru copii, dar acum am reușit. Ne dorim să continuăm proiectele de acest gen”, ne-a declarat președintele Asociației ZEKAT, Genc Mevlit.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Proiectul complexului social include construirea unei grădinițe, a unei cantine sociale, a mai multor spații de recreere, a unui parc și a unor locuri de joacă pentru copiii din zonă, dar și a unei geamii.

Președintele Asociației ZEKAT, Genc Mevlit ne-a declarat că își dorește, prin implementarea acestui proiect, crearea unor condiții pentru ca și copiilor familiilor din zonă să poată avea șanse la un viitor mai bun.

Proiectul complexului social a ajuns aproape de final și se dorește ca până la sfârșitul anului 2023 acesta să fie funcțional.

Citește și:

Asociația ZEKAT dezvoltă un complex social de anvergură în Medgidia: „Lor nu le-a dat nimeni nicio șansă iar eu vreau să demonstrez că lucrurile se pot schimba în bine”

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.