Flori și bomboane pentru paciente
Flori și bomboane pentru paciente
Așa cum obișnuiește în fiecare an, de 8 Martie, SC Arimex Comexim 2000 SRL, firma care se ocupă de pregătirea hranei pacienților din spitalele constănțene a oferit tuturor pacientelor internate în spitalele constănțene flori și bomboane.

Reprezentantul societăţii Arimex Comexim 2000 SRL, Preda Petre, a transmis și un mesaj doamnelor care, în această zi de sărbătoare, nu sunt alături de familiile lor:

„Alexandre Dumas spunea că: „Dumnezeu a creat mama pentru că nu putea fi pretutindeni”, într-un anumit fel adevărat! Din punct de vedere artistic; însă cred că Dumnezeu a dăruit mama nouă tuturor, pentru a ne arăta cât de mult ne iubeşte! Poate că este punctul de referinţă prin care ar trebui să vedem cu ochii trupeşti, cum şi cât ne iubeşte Dumnezeu.

Florile sunt cel mai minunate lucru pe care le-a creat Dumnezeu, dar a uitat să le dea şi suflet. Astfel, au apărut femeile care dau viață și înseninează viață..

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Noi, ne-am obișnuit că în fiecare an, de 1 martie sau 8 martie, să dăruim mărțișoare celor dragi și cunoscuți, fără să înțelegem cu adevărat ce înseamnă această din punct de vedere religios. În creștinism, se trece de la primăvară-că anotimp al naturii, la o primăvară duhovnicească, în centrul căreia se află jertfă mântuitoare a lui Hristos. Natură moartă în timpul iernii este readusă la viață și la rodire prin Învierea lui Hristos.  De aceea moartea și Învierea au o dimensiune cosmică, întrucât harul lui Dumnezeu se revarsă asupra creației transfigurând-o. Iisus Hristos moare că să-l învieze pe om.

Trebuie să știm însă că primăvară nu începe cu dată de 1 martie, ci odată cu echinocțiul de primăvară, între 24-25 martie, de Bună Vestire. De aceea, florile- înțelese că simbol al renașterii- se pot oferi în fiecare zi pentru cei pe care îi iubim și îi prețuim.

În această sărbătoare, tuturor femeilor le dorim «La mulţi ani»! O viaţă senină, rodnică în cele bune, cu sănătate, plină de  dragoste şi bucurii, iar tuturor pacienţilor le dorim însănătoşire grabnică, pace sufletească şi putere de a speră, a iubi şi a ierta. Mulțumim din nou, echipelor Dobrogea Grup SA, Selgros Cash & Carry SRL, Delaco Distribution SRL, Gecam SRL, Zbornicul SRL, SC MARTON FRUCT SRL, IF LAZĂR VICTORIA, EURO VIAL CONSUMER SRL, pentru  grijă și sprijinul permanent acordat.„, a declarat Preda Petre, reprezentantul societăţii Arimex Comexim 2000 SRL.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.