Bărbatul decedat
Bărbatul decedat
Publicitate
Clubul Sportiv Medgidia
Un accident cumplit a avut loc în această dimineață la intrare în Constanța, dinspre Valu lui Traian, acolo unde un bărbat a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un sens giratoriu și apoi a aterizat la câțiva metri depărtare.

Bărbatul de 40 de ani nu avea permis de conducere, transmite Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța. El a fost prins sub fiarele mașinii, iar medicii ajunși la fața locului nu am mai putut face nimic pentru a-i salva viața, fiind declarat decesul.

Cu o seară înainte, bărbatul, „Lupul Singuratic”, așa cum se identifică pe Facebook, a avut parte de o petrecere alături de prieteni și nimic nu avea să prevestească tragedia din această dimineață.

Bărbatul decedat
Bărbatul decedat

La scurt timp după accident, cunoscuții au postat mai multe mesaje de condoleanțe:

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Dumnezeu sa te odihnească în pace cumătrul meu scump și drag, ai fost că fratele meu, nu o sa te uit toată viața mea. Nu te a lăsat Dumnezeu să te bucuri de copilașii tăi, nu mai am cuvinte!”, se arată într-o postare.

Dumnezeu sa te ierte unchiul meu drag și dulce. Ai fost ca un tată pentru mine, m-ai învațat multe și multe și să mă feresc de rele. Mai susținut întotdeauna și uite că Dumnezeu te-a luat prea repede, nu-mi vine să cred, nu te voi uita niciodată”, a transmis o altă persoană.

Foto: Facebook

Citește și:

Șoferul accidentului mortal de la intrare în Constanța nu avea permis de conducere

Accident rutier MORTAL, la intrare în Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.