Întâlnire ACOR
Întâlnire ACOR
Filiala Judeţeană Constanţa a Asociaţiei Comunelor din România organizează la Constanța, în parteneriat cu Camera de Conturi a judeţului Constanţa, Reuniunea de lucru zonală – judeţele Vrancea, Brăila, Galaţi, Tulcea, Buzău, Constanţa. Evenimentul are loc în sediul Bibliotecii Judeţene „Ioan N. Roman” din Constanţa.

Întâlnirea are ca scop stabilirea de proceduri comune, precum şi expunerea de bune practici în domeniu. La eveniment sunt invitați, pe lângă reprezentanții comunelor din cele șase județe, Marioara Diaconescu, directorul Unității Centrale de Armonizare privind Auditul Intern din cadrul Ministrului de Finanțe, Sergiu Țâra, președintele executiv ACoR, Ioan Bobe, directorul Camerei de Conturi Constanța.

„Este o intrare în normalitate, pentru că legea prevede că o primă obligație a statului este să ofere asistență autorităților publice, în acele aspecte în care legea este neclară sau nu este corect interpretată. Abia în a doua etapă Curtea de Conturi și alte instituții pot declanșa verificări dacă apar înălcări intenționate ale legii”, a declarat Sergiu Țâra, președintele executiv ACoR.

Președintele ACoR Constanța, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a declarat că întâlnirea este prima reuniune de lucru zonală din România: „Este o întâlnire între noi, reprezentanții comunelor și camerele de conturi ale celor șase județe din zona de sud-est a României, alături de reprezentanții departamentelor serviciilor de audit financiar intern care lucrează în parteneriat cu noi. Este prezent la Constanța reprezentantul Ministerului Finanțelor, cel care a ajutat la constituirea acestor servicii de audit și îl așteptăm și pe Mihai Busuioc, președinte Curții de Conturi a României”.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.