Incendiu Niculițel
Incendiu Niculițel
Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost alertați noaptea trecută prin apel la numărul unic de urgență 112 că în localitatea Niculițel două corpuri de clădiri dintr-o gospodărie erau cuprinse de flăcări.

Imediat după primirea apelului, a fost anunțat SVSU Niculițel pentru a interveni și concomitent, două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, au fost direcționate către locul indicat. La ajungerea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă la două clădiri cu risc ridicat de propagare la gospodăriile învecinate.

S-a intervenit pentru limitarea propagării focului care a cuprins și o a treia clădire și pentru localizarea și mai apoi stingerea incendiului.

Intervenția a fost una dificilă pentru salvatori, deoarece clădirile au fost construite din lemn iar propagarea incendiului a fost una rapidă. După aproximativ cinci ore, incendiul a fost lichidat fiind salvate bunurile gospodăriilor alăturate și s-a reușit în timp operativ oprirea propagării către grădinița din localitate”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

La fața locului au intervenit 14 subofițeri, doi voluntari ai SVSU Niculițel, două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea și au autospecială a SVSU.

Cauzele probabile de producere a incendiului sunt în curs de stabilire.

Foto: ISU Tulcea

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.