Percheziții
Percheziții
În cursul zilei de 24 aprilie, poliţişti din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție și Secția 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au efectuat patru percheziții domiciliare într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de furt și furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate în dosar, polițiștii au identificat 3 bărbați, de 21 de ani, respectiv 25 și 29 de ani, și un minor, de 15 ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt și furt calificat.

La data de 7 martie a.c., în jurul orei 19.35, aceștia ar fi sustras, dintr-un magazin, mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

La data de 7 martie a.c., în intervalul orar 20.00 – 20.30, persoanele în cauză ar fi sustras, dintr-un magazin, mai multe bunuri electrice, în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

La data de 9 martie a.c., în jurul orei 20.00, aceștia ar fi sustras, dintr-un magazin, mai multe bunuri, în valoare de peste 1.000 de lei.

La data de 24 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție și Secția 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au efectuat patru percheziții domiciliare la locuințele persoanelor respective, în satul Dorobanțu, comuna Nicolae Bălcescu, județul Constanța.

În urma activităților desfășurate, au fost descoperite și ridicate o parte din bunurile sustrase, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

Cei trei bărbați, de 21, respectiv 25 și 29 de ani, au fost reținuți, pentru 24 de ore, conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri corespunzătoare.

Suportul tehnic a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La acțiune au luat parte și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța.

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.