Acțiune de ecologizare Polaris la 3 Papuci
Cea de a doua etapă a proiectului “ECOmpetiția”, organizat de Liga Studenților – Universitatea „Ovidius” din Constanța s-a desfășurat sâmbătă, 1 aprilie. Timp de două ore, peste 35 de volutari au ecologizat plaja 3 Papuci și au colectat peste 35 de saci cu deșeuri.

Proiectul “ECOmpetiția” se desfășoară pe parcursul a trei sâmbete consecutiv, 25 martie, 1 aprilie și 8 aprilie. Următoarea acțiune de ecologizarea va avea loc, pe data de 8 aprilie, în Parcul Tăbăcărie.

Polaris a sprijinit această acțiune cu saci, mănuși, șepci și cu transportul deșeurilor la stația de sortare.

Acțiunea de ecologizare s-a derulat alături de Grupul Local de Tineret Constanța, Comunitatea Tinerilor Basarabeni Constanța, AIESEC Constanța, Liga Studenților – Universitatea „Maritimă” din Constanța și Interact Mangalia.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Mulțumim tuturor participanților la acest eveniment! Protejarea mediului trebuie să reprezinte o prioritate în preocupările noastre zilnice deoarece starea acestuia ne influențează sănătatea. Cu puțină atenție, prin gesturile noastre, care pot părea neînsemnate inițial, putem face o schimbarea semnificativă în protejarea mediului înconjurător.

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.