Dependent de sport. KOmbate drogurile
Dependent de sport. KOmbate drogurile
Azi, invitatul de onoare al Școlii Gimnaziale nr. 8 din Constanța a fost sportivul de performanță Cătălin Moroșanu. În parteneriat cu Asociația Tomis Antidrog Constanța sportivul de talie internațională promovează campania “Dependent de sport. KOmbate drogurile”.

Cătălin Moroșanu le-a vorbit elevilor despre modul în care sportul l-a ajutat, despre muncă, tenacitate, motivație și voință și le-a explicat că performanța în orice domeniu se obține cu sacrificii, cu răbdare și mai ales cu perseverență.

La finalul acţiunii, copiii au făcut fotografii cu Cătălin Moroşanu, iar aceștia i-au cerut autografe.

Această activitate vine la câteva zile după ce rugby-iștii U20 de la CSM Constanța au fost prezenți la Școala Gimnazială Nr. 8 unde s-au antrenat și le-au arătat copiilor cum decurge o pregătire.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

”Este necesar să ne învățăm copiii de mici că un om înțelept aspiră la o minte sănătoasă într-un corp sănătos. Ne păstrăm sănătoși la minte și corp dacă ne dezvoltăm armonios, iar mișcarea și alimentația echilibrată ne ajută în acest sens” a precizat profesorul Cosmin Badea, directorul Școlii Gimnaziale nr. 8 Constanța.

Foto: https://www.facebook.com/scoalanr.8constanta

Citește și:

(GALERIE FOTO) CSM Constanța, cât mai aproape de comunitate: Rugby-iștii U20 s-au antrenat alături de elevii Școlii Gimnaziale Nr. 8 Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.