Droguri
Droguri
Ieri, 28 ianuarie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au prins în flagrant delict una dintre persoanele cercetate după ce ar fi vândut un kilogram de canabis, aproximativ 20 de grame de cocaină  și 99 de comprimate ecstasy, pentru 29.000 de lei.
Droguri
Droguri

Pe baza investigațiilor  efectuate a reieșit că, pe parcursul lunii ianuarie 2024, aceeași persoană ar fi comercializat aproximativ 100 de grame de canabis, 10 grame de cocaină  și  50 de comprimate, care conțin MDMA (ecstasy), pentru 7.200 de lei.

Probatoriul administrat a relevat faptul că o parte dintre droguri (canabis) ar fi fost  procurate, anterior,  de la cea de-a doua persoană cercetată în cauză.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate în municipiul București și în județul Teleorman, au fost descoperite și ridicate peste 100 de grame de canabis, semințe de canabis, comprimate și substanțe pulverulente, 1.050 de euro și 25.244 de lei, cântare de precizie și grindere, obiecte purtătoare de urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

Publicitate
Energia Residence cartier rezidential apartamente de vanzare imobiliare Constanta dezvoltator imobiliar

Droguri
Droguri

Ulterior, la data de 29 ianuarie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea celor două persoane pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

A fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunerea de arestare preventivă a celor două persoane reținute, pentru 30 de zile.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Citește și:

Tânăr din Constanța, urmărit internaţional pentru trafic de droguri, adus din Regatul Ţărilor de Jos. Are de executat o pedeapsă de aproape cinci ani de închisoare

(FOTO/VIDEO) Percheziții la Constanța și București, acasă la un suspect de trafic de droguri de mare risc

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.