Control - Poliția de Frontieră
Control - Poliția de Frontieră
Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației și lucrătorii Poliției Orașului Baia Sprie, au descoperit și confiscat cantitatea de peste 1.500 de pachete de țigări.

Pachetele de țigări erau ascunse în locașuri special amenajate într-un autoturism.

Cantitatea de țigarete și mașina, în valoare totală de aproximativ 28.000 de lei au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, pe numele șoferului fiind emisă o ordonanță de reținere, pentru o perioadă de 24 de ore.

Ieri, în jurul orei 10:30, la intrarea în orașul Baia Sprie, polițiștii au oprit în trafic un autoturism, înmatriculat în România, la volanul căruia se afla un cetățean român, în vârstă de 46 de ani, domiciliat pe reza județului Maramureș.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„S-a procedat la efectuarea unui control amănunțit, ocazie cu care au fost descoperite mai multe pachete cu țigări, ascunse în locașuri special amenajate, fapt pentru care persoana și autoturismul au fost conduse la sediul STPF Maramureș, se arată în comunicatul transmis de Poliția de Frontieră.

De asemenea, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 1.518 pachete de țigări, de proveniență Duty – Free, în valoare de 17.760 de lei. Întreaga cantitate de țigarete și autoturismul de 10.000 de lei au fost indisponibilizate până la finalul cercetărilor.

Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar pe numele maramureșeanului s-a emis o ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 de ore.

Foto/video: www.politiadefrontiera.ro

Citește și:

Șofer român prins de polițiștii de frontieră din Constanța cu sute de pachete de țigări netimbrate

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.