Explozie Istanbul
Explozie Istanbul
În zona Taksim din centrul Istanbulului mai multe persoane au fost rănite, iar altele au fugit de la fața locului, în urma unei explozii pe o stradă aglomerată, potrivit The Jerusalem Post.

Cel puțin patru persoane au fost ucise și alte 38 rănite.

În timp ce pe stradă toată lumea era panicată, la fața locului au fost trimise numeroase echipaje de poliție, pompieri și medici, scrie Hurryiet.com.tr.

„Civilii sunt îndepărtați din zonă. S-a auzit o explozie puternică. La auzul incidentului, pompierii și ambulanțele au fost trimise la fața locului. Se pare că 11 persoane au fost rănite în urma exploziei”, a declarat reporterul DHA, Hasan Yıldırım, în transmisiunea în direct de la CNN Türk.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea, Guvernatorul Istanbulului, Ali Yerlikaya, a făcut o declarație cu privire la explozia de pe strada Istikalal, pe contul său de Twitter.

„Astăzi, în jurul orei 16.20, a avut loc o explozie în cartierul Beyoğlu, pe strada Taksim Istiklal. La fața locului au fost trimise echipele noastre de poliție, sănătate, pompieri și AFAD. Există victime și persoane rănite. Evoluțiile vor fi împărtășite cu publicul”

Sursa: www.g4media.ro

Foto/Video: www.twitter.com

Citește și:

(VIDEO) Explozie fără precedent la Nikolaev, în sudul Ucrainei

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.