Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri
Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri
În cursul zilei de ieri, oamenii legii au efectuat 13 percheziții domiciliare în județele Vrancea și Buzău, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Perchezițiile au fost efectuate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea și de procurorii DIICOTBiroul Teritorial Vrancea. Totodată, șase persoane au fost reținute.

Scopul acțiunii respective a fost destructurarea unei grupări infracționale organizate, care își derula activitatea în județele Vrancea și Buzău. 24 de mandate de aducere au fost puse în executare.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate aproximativ 100 de grame de cannabis, 10 doze de amfetamine/cristal, 3 țigarete artizanale cu cannabis, 3 grindere, 1 cântar electronic, 7 bancnote rulate pentru prizat droguri, 1 armă neletală calibrul 9 mm, cu 4 cartușe și 14 telefoane mobile.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Astfel, în urma probatoriului administrat, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vrancea au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de două femei și patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani. Astăzi, cei precizați anterior urmează să fie prezentați Tribunalului Vrancea, cu propunerea de arestare preventivă.

Suportul operațional a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, polițiștilor de combatere a criminalității organizate din Galați și Buzău și al jandarmilor din cadrul inspectoratelor de jandarmi județene Vrancea și Buzău.

Video: Youtube Poliția Română

Foto: www.politiaromana.ro

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.