Autocamion încărcat cu încălțăminte contrafăcută
Autocamion încărcat cu încălțăminte contrafăcută
Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Bechet, au descoperit în urma unui control efectuat la un autocamion, mai multe colete ce conțineau 3.008 perechi de pantofi sport.

Articolele de încălțăminte sportivă purtau însemnele unei firme consacrate și prezentau suspiciuni de contrafacere.

„În data de 03.02.2023, în jurul orei 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean bulgar, în vârstă de 50 de ani, care se afla la volanul unui autocamion. Conform documentelor prezentate, şoferul transporta încălțăminte și produse textile, pe ruta Grecia-Slovacia”, se arată în comunicatul transmis de Poliția de Frontieră.

În urma efectuării controlului, oamenii legii au descoperit, în compartimentul marfă al mijlocului de transport, mai multe colete ce conțineau încălțăminte sport.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Încălțămintea respectivă aparținea șoferului autocamionului.

Bunurile au fost predate unui reprezentant din cadrul Biroului Vamal Bechet, iar dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, ar fi valorat 1.804.800 lei.

Față de șofer sunt efectuate cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet competentă.

Foto/Video: www.politiadefrontiera.ro

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.