Razie în Constanța
Razie în Constanța
Astăzi, în intervalul orar 10.00 – 14.00, polițiștii rutieri constănțeni, sub coordonarea Direcției Rutiere din Poliția Română și cu sprijinul polițiștilor rutieri din județele limitrofe au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Acțiunea a avut drept scop combaterea riscului rutier, în ceea ce privește viteza excesivă, neacordarea de prioritate pietonilor și autovehiculelor, traversarea neregulamentară.

În urma activităților, la care au participat peste 70 de polițiști rutieri, au fost aplicate 346 de sancțiuni contravenționale, dintre care 158 pentru depășirea limitei de viteză și 76 pentru nepurtarea centurii de siguranță.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 32 de permise de conducere, dintre care 13 pentru depășirea, cu peste 50 km/h, a vitezei legale, 9 pentru neacordarea de prioritate pietonilor, 2 pentru neacordarea priorității autovehiculelor și 2 pentru depășire neregulamentară.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.