Ziua Europeană a Limbilor la Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu” din Medgidia
Ziua Europeană a Limbilor la Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu” din Medgidia
Elevii Școlii Gimnaziale „Lucian Grigorescu” din Medgidia au sărbătorit ieri, 26 septembrie, Ziua Europeană a Limbilor, eveniment celebrat în întreg spațiul european. Atât elevii claselor primare, cât și elevii claselor gimnaziale au desfășurat mai multe activități menite să marcheze acest eveniment important la nivel continental.

Pentru a marca Ziua Europeană a Limbilor, elevii claselor a V-a C, a VI-a B, a VIII-a A și a VIII-a B, de la Școala Gimnazială “Lucian Grigorescu” din Medgidia, s-au implicat în activități diverse, precum studii de caz, ateliere creative, mese rotunde, quizz-uri și concursuri atractive.

De asemenea, elevii claselor primare au cântat, dansat și vizionat piese de teatru, iar elevii clasei a IV-a Step by Step au vizionat o prezentare ce cuprindea informații despre țări, capitale, zile naționale, personalități marcante, mâncăruri tradiționale și au lansat în aer baloane cu mesaje în diferite limbi. Apoi, împreună cu elevii clasei a VI-a B, au participat la o vânătoare de țări europene, în curtea școlii, identificându-le, pe baza indiciilor găsite.

Activitatea a urmărit promovarea interesului faţă de limbile străine şi de învăţarea acestora în rândul copiilor. Au fost celebrate nu numai limbile oficiale europene, ci şi bogata moştenire de culturi şi tradiţii – o expresie vie a tuturor limbilor Europei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Acest eveniment reprezintă, în fiecare an, o ocazie pentru a evidenţia avantajele învăţării limbilor străine: descoperirea unor culturi noi, posibilitatea de a căpăta o perspectivă diferită asupra lumii şi de a-i înţelege mai bine pe cei din jur”, a transmis Simona Dănilă, directorul Școlii Gimnaziale „Lucian Grigorescu” din Medgidia.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.