Școala Outdoor “Phoenix”
Școala Outdoor “Phoenix”
Vineri, 19 mai 2023, la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Albatros” din Constanţa, a fost inaugurată Școala Outdoor “Phoenix”.

Scopul acestei inițiative este acela de oferi copiilor cu dizabilități posibilitatea de interacționa într-un spațiu natural, terapeutic, construit din diverse texturi ce creează o experiență inedită și relaxantă.

Zona respectivă deține plante aromatice, o alee terapeutică – pe care copiii pot umbla desculţi – structurată cu mai multe tipuri de suprafeţe: pietriş, rumeguș, piatră de râu, nisip, scoarţă de copac. Contactul cu textura aleii creează o stare de relaxare, de echilibru interior.

Proiectul este susținut de Campania Music for Autism în colaborare cu Ameropa Grains, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Consiliul Județean Constanța.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

La inaugurare au participat atât membrii trupei Cargo – ambasadorii Campaniei Music for Autism din anul 2015, cât și membrii trupei Phoenix, care au sprijinit continuu campania, dar și reprezentanții instituțiilor de stat, secretarul de stat din Ministerul Educației, prof. Florin Lixandru, consilier în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului la Guvernul României, Radu Szekely, inspectorul școlar general adjunct prof. Daniela Stan și directorul executiv al Direcției de Dezvoltare Județeană și Coordonarea Instituțiilor de Sănătate, Sport și Învățământ din cadrul CJC, Oana Martin.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.