Constanța
Constanța
O garsonieră din Constanța urmează să fie vândută la licitație, după ce proprietara, Baboia Nicoleta Elena, a fost executată silit de Judecătoria Medgidia, având o datorie către First Bank. Astfel, imobilul este scos la licitație pentru a fi recuperată suma de 37.653.60 de euro și 10.737,98 de lei.

Potrivit publicației de vânzare, în cadrul licitației urmează să se vândă o garsonieră compusă dintr-o cameră și o dependință, în suprafață de 33,03 mp, dreptul de folosință asupra părților componente ale imobilului care prin natura și destinația lor sunt în folosință comună, precum și terenul aferent imobilului, în suprafață indiviză de 12,30 mp.

Garsoniera este situată pe Aleea Micșunelelor, nr. 2, bl. 22, sc. A, ap. M2, în Constanța. Prețul de pornire al licitației este de 182.214 de lei, sumă care reprezintă valoarea imobilului.

Licitația va avea loc la sediul profesional al „Adrian Stoica și Asociații – Societate profesională de executori judecătorești”, în Constanța, pe strada George Enescu, nr. 15, et. 1, ap. 4.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Mai multe detalii despre licitație și despre imobilul care face obiectul acesteia puteți regăsi în documentul atașat mai jos:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab
Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.