Pompieri în Portul Constanța
Pompieri în Portul Constanța
Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină în Portul Constanța Sud, în urma izbucnirii unui incendiu în hambarul unei nave.

La locul incidentului, intervin pompierii din cadrul Detașamentului Port cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD B2 și o autospecială pentru transportarea personalului și a victimelor multiple.

Intervenție în Portul Constanța
Intervenție în Portul Constanța

De asemenea, intervin și pompierii din cadrul Detașamentului Fripis cu o autospecială pentru stingerea incendiilor și o autospecială pentru descarcerare, pompierii din cadrul Detașamentului Palas cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autoplatformă, dar și Stația Tuzla cu un echipaj SMURD B2.

UPDATE:

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„A ars o rola de banda transportoare în proporție de 20 %, cu o greutate cupărinsă între 8 si 10 tone, folosită la construcția eolienelor) depozitată într-o hală cu o suprafață de 500 mp (afectata de fum si funingine)”, transmit reprezentanții ISU Dobrogea.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.