Aglomerație la un supermarket din Capitală
Aglomerație la un supermarket din Capitală
A fost mare îmbulzeală la deschiderea unui nou supermarket din București care a anunțat reduceri. Oamenii s-au aşezat la cozi interminabile chiar şi cu două ore înainte de deschidere, atraşi de prețurile mai mici.

Coada, formată încă de la cinci dimineața, s-a întins pe câţiva zeci de metri, până în parcare, iar angajaţii au montat garduri pentru a facilita accesul în supermarket.

„Sunt produsele care au un interes crescut în rândul consumatorilor în magazinele noastre. Uleiul de floarea soarelui care astăzi a fost în jur de 6,99 de lei, sau de ceafa de porc la jumătate de preţ sau de zahăr la 3,99”, spune un reprezentant al magazinului, conform Ziare.com.

Parcarea supermarketului a fost arhiplină,cozile interminabile, iar coșurile de cumpărături indisponibile.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Cea mai mare înghesuială a fost la raionul de carne, la rafturile cu zahăr, ulei, făină dar şi la standurile cu televizoare.

Pentru că mulți români au vrut să își facă provizii și au dorit cumpărarea unor cantități mari, după primele două ore magazinul a impus restricţii. Cine a dorit, totuși, să facă acest lucru, a putut lua mai mult cerând bonuri fiscal separate.

Sociologii spun că fenomenul este unul normal în perioade de criză. Goana după reduceri este amplificată de preţurile tot mai mari, de la lună la lună. Conform datelor, faţă de anul trecut, zahărul este mai scump cu 60%, iar uleiul cu 40 de procente.

Sursă foto: Antena 3.

Citește și:

Pensionari înșelați: Percheziții la indivizi care pretindeau că sunt medici de biorezonanță și vindeau aparate „minune”, la prețuri exorbitante

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.