Constanța duce o lipsă acută de parcuri tematice, parcuri care să fie destinate unui public țintă și care să satisfacă anumite nevoi ale populației. Prin urmare, city managerul municipiului Constanța, Felicia Ovanesian, a dat astăzi startul lucrărilor primului proiect prin care constănțenii vor putea beneficia de un spațiu modern, echipat corespunzător, în care să poată face fitness în aer liber.

Spațiul de agrement se află pe plaja Modern, ceea ce va face ca timpul petrecut pe malul mării să fie cu atât mai plăcut, mai ales pentru cei care iubesc să facă sport în aer liber. Parcul va fi dotat cu 47 de aparate de fitness, o pistă pentru alergat și va fi înfrumusețat cu arbori, arbuști și flori. Nu vor lipsi nici băncile, coșurile de gunoi ori stâlpii de iluminat pentru ca plăcerea de a face sport să poată fi satisfăcută și după lăsarea serii.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Până la sfârșitul săptămânii viitoare vom avea un spațiu de agrement pentru fitness. Vom avea parte și de o zonă de spațiu verde care va fi dotată cu sistem de irigații, o pergolă pentru umbră și toate condițiile pentru a putea desfășura aceste activități în mod decent“ a  declarat Felicia Ovanesian.

Proiectul, în valoare de 250.000 lei, va fi realizat în baza unui contract de sponsorizare încheiat între Primăria Constanța și Nordis Management SRL.

Vezi și: https://ziarulamprenta.ro/administratie-locala/constantenii-vor-avea-un-nou-parc-iar-spatiul-verde-din-zona-dorally-va-fi-reamenajat-ce-alte-proiecte-mai-anunta-felicia-ovanesian-city-managerul-municipiului-constanta/94212/

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!