Mohammad Murad
Mohammad Murad, antreprenor cu afaceri în turism şi imobilare, a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că se va lupta pentru a păstra cel puţin 90% dintre angajaţii companiilor pe care le controlează şi că va deschide în Constanţa şi Mangalia două centre de ajutor social pentru persoanele cu venituri de până în 1.200 de lei.

“Trăim momente de disperare. Nimeni nu știe ce va urma, ce va fi mâine, poimâine. Oare este un test de autoevaluare sau este un blestem pentru păcatele făcute de noi însuși? Mulți dintre noi se află în spitale, alții mai norocoși în carantină și alții mai fericiți în izolare. Iar cei liberi se simt binecuvântați”, a scris Mohammad Murad, într-un mesaj publicat pe contul său de socializare. 

„În următoarele 3 zile vom deschide 2 centre de ajutor social pentru persoanele care au venituri până în 1200 de lei”

De asemenea, antreprenorul a anunţat că va deschide în următoarele zile în Constanța și Mangalia, două centre de ajutor social pentru persoanele care au venituri până în 1200 de lei.

”Declar că nu mă voi da la o parte în a-mi asuma responsabilitatea în fața comunității în care trăiesc. Întotdeauna voi fi alături de oameni, indiferent de statului meu, voi veni în ajutorul lor și mă voi lupta ca să nu desfac niciun contract de muncă, cel puțin voi ține peste 90 % din personalul pe care îl avem până nu voi mai putea continua. Mă implic în foarte multe proiecte care au nevoie de sprijin și voi veni în continuare în sprijinul pensionarilor, în mod special celor din Constanța și Mangalia, astfel încât în următoarele 3 zile vom deschide 2 centre de ajutor social pentru persoanele care au venituri până în 1200 de lei.”

“Cu toate că sunt foarte mirat de felul în care gestionează guvernul această criză, prin lipsa de comunicare cu mediul privat, întârzierile în luarea deciziilor și mai mult bâlbâială în ce privește măsurile în special economice care ne privesc pe noi. Am comunicat acum trei saptămâni că ne vom trezi cu sute de oameni în șomaj lucru care se întâmplă astăzi și confirm că nu am avut parte de nicio comunicare cu instituțiile abilitate pentru aceste probleme. Iar această pastilă de șomaj tehnic, mai mult seamănă cu o aspirină pentru un bolnav de cancer”, a explicat Mohammad Murad.

”Astăzi este momentul faptelor și mai puțin a vorbelor”

Murad a mulţumit medicilor și personalului sanitar pentru acțiunile lor, prin care dau dovadă încă o dată că jurământul lui Hipocrate este respectat dar și echipei care îi stă alături în acest moment.

”Îi consider îngeri care sunt trimiși pe pământ și care merită tot respectul, aprecierea și considerația. De asemenea, poliției române, armatei, jandarmeriei și tuturor instituțiilor implicate în lupta cu acest virus ucigaș. Totodată, îi mulțumesc echipei care îmi stă alături în aceste momente, îi asigur de apreciere și sinceritate, implicându-i alături de mine în proiectele sociale.”

”Astăzi este momentul faptelor și mai puțin a vorbelor. Unii dintre noi sunt în prima linie și luptă punându-și viața în pericol pentru a salva multe suflete în suferință și aici mă refer la doctori și personal sanitar și toți cei implicați în laboratoare, clinici. Chiar și armata, poliția, jandarmeria încearcă din răsputeri să îndrume oamenii, în aceste momente este nevoie de înțelepciune. Până la urmă educația își va spune cuvântul. Este momentul în care să împărțim și să oferim încât suferința să fie mai ușoară. M-aș bucura foarte mult să-i văd pe cei care ne dau lecții la tv sau în presă despre omenie și patriotism.”

Potrivit Economica.net, omul de afaceri se pregătește să deschidă în stațiunea Olimp complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere cu 1.200 de camere, în urma unei investiţii de 40 de milioane de euro.

Declarația completă a omului de afaceri poate fi consultată aici

Sursă foto: www.topantreprenori.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.