În această seară, pe Aeroportul Internațional “Mihail Kogălniceanu” vor mai ateriza două aeronave care vor aduce 250 de români din Veneția, Italia. Aceștia urmează să fie cazați tot la Sanatoriul Balnear și de Recuperare din Techirghiol. Odată cu venirea acestora, unitatea de recuperare va atinge capacitatea maximă, a declarat primarul orașului Techirghiol, Iulian Constantin Soceanu.

De asemenea, informația referitoare la numărul românilor care vor veni în această seară și faptul că vor fi cazați la Techirghiol ne-a fost confirmată de managerul Sanatoriului, Roxana Almășan.

În cursul zilei de astăzi, 12 români din cei cazați la Sanatoriul din Techirghiol au fost confirmați cu COVID-19.

În total, până la acest moment, pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu au aterizat cinci avioane, în total 705 persoane. Dintre acestea, 605 au rămas în judetul Constanta iar restul au fost carantinate în judetul Tulcea, a declarat prefectul județului Constanța, George Niculescu.

Citește și:

12 români reveniți din Italia, cazați la Sanatoriul Balnear Techirghiol, confirmați cu coronavirus

Sanatoriul Balnear Techirghiol, primul centru de carantinare care ne arată condițiile în care stau românii repatriați din Italia

Încă 137 de români din Italia sosesc în județul Constanța și vor fi duși în carantină la Sanatoriul Balnear din Techirghiol

Care sunt spațiile de carantină din Mamaia, Eforie, Jupiter și Techirghiol unde vor fi cazați românii aduși din Italia