Vama Veche
Vama Veche
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a dat undă verde unui proiect de construire a unei noi pensiuni turistice în comuna Limanu, satul Vama Veche.

Beneficiarii proiectului sunt familiile Cirdei George-Alexandru și Maria Simona și Olteanu Ioan și Aurica, cu domiciliile în Mangalia și Albești, care vor ridica, în Vamă, o pensiune turistică cu un regim de înălțume P+2E.

Răspunsul APM Constanța a fost unul favorabil, motivat de faptul că, urmare a consultărilor desfăşurate în cadrul şedinţei Comisiei de Analiză Tehnică din data de 08.06.2022, proiectul „CONSTRUIRE PENSIUNE TURISTICĂ P+2E ȘI ÎMPREJMUIRE TEREN”, amplasat în județul Constanta, Comuna Limanu, Satul Vama Veche, Parcela A 474/7/1 și Parcela A474/7/2, Lot 8, Lot 9 si Lot 10, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Pensiunea va avea 31 de camere și 20 de locuri de parcare. Suprafața totală de teren pe care se va construi este de 2.124 mp.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Justificarea deciziei Agenției pentru Protecția Mediului:

a) proiectul se încadrează în prevederile Legii nr. 292/2018, Anexa II, punctul 10, litera b);

b) proiectul nu intră sub incidenţa art. 28 din O.U.G. nr. 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei şi faunei sălbatice, cu modificările şi completările ulterioare;

c) proiectul propus nu intra sub incidenţa prevederilor art. 48 şi 54 din Legea apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Citește și:

Încă o pensiune turistică se construiește în Vama Veche. Cine sunt investitorii

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.