Droguri
Droguri
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că bănuitul, cetățean străin, ar fi deținut droguri de risc și mare risc (MDMA, ketamină, cocaină), în scopul comercializării, în cadrul unui festival care se desfăşoară în staţiunea Mamaia, judeţul Constanța.

Persoana bănuită a fost depistată deținând substanțele asupra sa, în incinta zonei de desfășurare a festivalului.

Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiuniilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc și a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.