Medic
Medic
Astăzi, în șase centre universitare, se va desfășura examenul de Rezidențiat pentru domeniile Medicină, Medicină dentară și Farmacie.

Peste 10.300 de candidați s-au înscris la concurs, însă sunt doar 5.800 de locuri și posturi, iar cele mai multe fiind pentru domeniul Medicină.

”Anul acesta s-au înscris la concurs 10.330 de candidaţi. Aceştia vor concura pentru un număr de 5.866 locuri şi posturi din cadrul unităţilor sanitare aflate în subordinea Ministerului Sănătăţii şi a autorităţilor publice locale, pentru cele 3 domenii de pregătire: 4.734 locuri şi posturi pentru domeniul medicină, 621 locuri pentru domeniul medicină dentară şi 511 locuri şi posturi pentru domeniul farmacie”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

Concursul se va desfășura în centrele universitare medicale din București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Examenul va avea o durată de 4 ore, în care trebuie rezolvate teste de tip grilă cu 200 de întrebări.

”Echipa Ministerului Sănătăţii ia toate măsurile pentru a evita apariţia de disfuncţionalităţi în procesul de organizare, pentru ca toţi candidaţii să beneficieze de aceleaşi condiţii optime de desfăşurare a concursului”, au precizat reprezentanți ai Ministerului Sănătății.

Sursa: www.ziare.com

Citește și:

Rezidenţiat 2021: Număr RECORD de candidaţi în acest an. Examenul are loc duminică, 21 noiembrie

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.