Etilotest
Etilotest
Patru băbați, cu vârste cuprinse între 32 și 65 de ani, au fost prinși de polițiștii constănțeni beți la volan. Unul dintre ei, în afara faptului că era băut, nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 16.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 au identificat un bărbat, de 65 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dezrobirii din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe Aleea Topolog din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 23.25, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism pe strada Unirii din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 2.15, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Citește și:

Tineri băuți, drogați sau fără permis, prinși de polițiști pe șoselele din județul Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.