Înalt Prea Sfinția Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a câștigat, definitiv, la Tribunalul Constanța, procesul intentat Ministerului de Interne – Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Este vorba despre anularea procesului verbal de contravenție nr. 0089507, emis de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța. IPJ Constanța a pierdut procesul, mai întâi, la Judecătoria Constanța și a făcut apel.

Pronunțarea în dosarul inițial a fost pe 2 august 2022, la Judecătoria Constanța: „Admite în parte plângerea contravenţională formulată de petentul P. T. în contradictoriu cu intimatul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa. Anulează în parte procesul verbal seria PF nr. 0089507 din data de 24.01.2022, pentru care s-a aplicat sancţiunea amenzii contravenţionale în cuantum de 1.000 lei. Menţine în rest procesul verbal ca legal şi temeinic. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare”.

Pe 3 octombrie 2022 polițiștii făceau apel. Pierdut, astăzi, definitiv.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

IPS Teodosie a câștigat procesul cu Secția 3 de Poliție Constanța: Prelatul fusese amendat în pandemie

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.