Irina Fodor
Irina Fodor
Mona Segall și Robert Lionte, producătorii emisiunii America Express, au relatat o serie de informații despre noul sezon. De asemenea, Mona Segall a explicat cum Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii, a fost în pericol, scrie Viva.ro.

Sezonul „Drumul Aurului” se apropie de final, iar locațiile de filmare au fost deja stabilite. Mona Segall și Robert Lionte au relatat, la podcastul lui Mihai Morar, „Fain&Simplu”, unde se va desfășura următorul sezon.

Producătorii au fost nevoiți să ia noi măsuri de precauție pentru noul sezon.

„Următorul sezon va fi tot America Express”, a spus Mona Segall.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Noi îți spunem țările, dar vezi tu mai departe” a declarat Robert Lionte.

De asemenea, producătoarea a completat: „S-ar putea să se schimbe.’ „Columbia, sudul Columbiei. Nu e mai safe. Bolivia, Medellin, Ecuador și Argentina”, a dezvăluit Robert Lionte.

Totodată, Mona Segall a dezvăluita una dintre cele mai importante întâmplări din culisele emisiunii America Express. Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii, a fost în pericol de a fi răpită.

În mașina Irinei era cineva de la securitate înarmat și acea persoană, acel bodyguard al Irinei, ne-a spus: «În momentul ăsta intrați în curtea asta și nu vă mai mișcați de aici!». El văzuse pe cineva care făcea poze fetelor din echipă și Irinei pe ascuns. A spus că e zona din care se răpesc cele mai multe fete. Erau copaci în care erau atârnate toate pozele celor dispăruți. Au venit Federalii, cu arme, au înconjurat zona”, a povestit Mona Segall.

Sursa: www.viva.ro

Foto: Facebook Irina Fodor

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.