O bandă de hoţi ce acţiona la un depozit din Cassola, provincia Vicenza, a fost dată de gol de mieunatul unei pisici. Il “gatto da guardia”, pisica de pază, așa o numesc ziariștii italieni pe felina care a reușit să întrerupă jaful cu mieunatul ei.

Potrivit ecovincentino.it, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 03:30, un bărbat care locuia în apropierea unui depozit de ochelari a fost trezit de mieunatul unei pisici. Vrând să vadă ce „probleme” are felina, omul s-a uitat pe geam şi i-a surprins pe hoţi chiar în mijlocul „operaţiunii”. Acesta a alertat poliţia, care a ajuns rapid la locul faptei. Carabinierii au reuşit să-l prindă pe unul dintre făptaşi, care s-a dovedit a fi un român, scriu cei de la Observatornews.

Cetăţeanul român a refuzat să ofere detalii despre ceilalţi membri ai grupări. Totuşi, poliţia italiană dă asigurări că aceştia vor fi prinşi în scurt timp. Conform autorităţilor din peninsulă, bunurile furate ar consta în pachete de ochelari, iar valoarea totală a acestora s-ar ridica la 100.000 de euro.

FOTO: Pixabay.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.